zebda pisze:
Ale skoro wpisane jest elektryczne grzanie tylnej lawki to mogloby byc tez wpisane jej elektryczne ustawianie. A nie jest.
Ja nie widziałem jeszcze 560SEL który by tego nie miał, więc może to był standard w 560SEL.
Cytuj:
Slowem nie jest wspomniane ze wyjechalo z wyposazeniem W140 (ostatnio bylo pytanie o wypas w W124 rocznik 94 z wyposazeniem 95 i Vin tez to stwierdzal).
Bo to stwierdzenie bym traktował jako chwyt marketingowy sprzedawcy. 126 było do 91 roku, więc skąd niby w 89 elementy od 140? Ja to zrozumiałem tak, że ów egzemplarz jest wyjątkowo bogato wyposażony, bo wymieniane przez sprzedawcę gadżety niby ze 140 były na liście opcji dla 126. Ot co.
Cytuj:
Pewnie trzeba by bylo zobaczyc glejty na te rzeczy,
Ale na jakie rzeczy??? Na szyby elektryczne, na klimę? To jest standard w 560SEL i nie będzie w kodach!!! Skórę masz w VINie, tak samo jak lakier, grzane fotele i kanapę, ogrzewanie dodatkowe, telefon...
IMO czepiacie się wszyscy z braku zajęć
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Cytuj:
jak auto jest kolekcjonerskie kwity jakies miec powinno ino to by trzeba bylo sprawdzic...
Wielu sprzedających nazywa swoje auta "kolekcjonerskimi" nie ze względu na ilość posiadanej makulatury, tylko ze względu na (ich zdaniem) unikalny charakter lub/i stan samochodu. Ten 560SEL jest IMO unikalny i dlatego sprzedający jest usprawiedliwiony nazywając go "kolekcjonerskim".