bary123ce pisze:
ten od SEC'a nie chce sie zamienic za Twojego?
Dzisiaj o 17:00 miał przyjść klient i go oglądać. Do tej pory nie dał gość znaku życia, więc chyba sprzedał. Jutro do niego jeszcze raz zadzwonię i potwierdzę.
kalach pisze:
380? A to już nie 500 SEL?
5?0SEL oczywiście jest cały czas aktualny, SEL i tak będzie. Po prostu rozważam różne opcje, a zamiana 280SE na 380SEC to chyba jednak krok do przodu...
kalach pisze:
SEC na milę śmierdzi jakimś tjuningowcem.
Chodzi o to, że jeżeli SEC nie został jakoś mocno sprofanowany, a klient by się ze mną zamienił to uważam, że warto... a detuning sam już bym sobie przeprowadził.
Żeluś pisze:
Jak dostaniesz VIN SEC'A, to się zobaczy
... o ile dostanę VIN. :)
Kris w115 pisze:
Konrad , a może chciałbyś obejżeć 380 SE pierwszoseryjne ,granatowe ,
... ale obawiam się, że to nadal nie będę mógł przeboleć pewnych spraw, których nie mogę przeboleć w mojej Mercedes i za parę miesięcy znowu będę chciał sprzedać, chociaż jakby się zamienili jeden do jednego.... ;p Nalezałoby sprawdzić jaki wypas, ale szczerze powiem, że *SE już mnie najmniej interesują...
(me: how) pisze:
A może harry, chciałbyś 300SE '90 granat z czarną skórą?
Odpada. Decyzja podjęta, benzynowe tylko V8, a rzędowe tylko diesle. Poza tym chciałbym jasne wnętrze i godny mojej 126'tki wypas. :)
Interesuje mnie V8 w nadwoziu SEL albo SEC... oczywiście jakby się SDL w zasięgu moich finansów trafił, to zastanowiłbym się nad nim. Sęk w tym, że ja jeszcze nie sprzedałem swojej 280SE... i tak na prawdę to moje dywagacje, poszukiwania, wybieranie jest póki co mocno na wyrost w tej chwili, ale myślę, że im wcześniej się zainteresuję tym krócej w razie czego będę szukał.
Inną sprawą jest to, że nie jest to samochód do codziennej jazdy dla mnie. Na chwilę obecną to żyłka kolekcjonera bierze góre nad rozsądkiem. :) Mając to na uwadzę, oraz to, że na narty pojechałem lanosem, bo wszyscy uznali, że moja Mercedes ich zrujnuje, to zastanawiam się jeszcze nad S123, albo mniej chętnie W123, ale to już tylko diesel.
Dodam, że 500SEL to ja już upatrzone mam, pasuje mi w nim wszystko... tylko, że jak sprzedam 280SE to nadal mam tylko połowę kasy.
Pozdrawiam,