Zmieniłem swoje 123 na BMW E32 - jestem bardzo zadowolony z tego auta bo udało mi się kupic na prawde ładną sztuke i zostanie ze mna jeszcze minimum ca 1,5roku , ale .... ciągle mi siedzi w głowie 126 i na bierząco przeglądam oferty i niewykluczone że wróce do gwiazdy

.
Decydując się na BMW prócz chęci posiadania tego modelu miałem jeden bardzo wazny argument , który mnie nakłonił do zakupu auta tej marki .
Mianowicie jednym z priorytetów dla mnie był (bliski) dostęp do bardzo dobrego warsztatu jakim jest WFK w Wejherowie specjalizującym się oczywiscie w BMW .
Dla mnie bomba - tam nie ma rzeczy niemozliwych i ceny bardzo przystępne , o kazdej porze moge zawrócić tyłek i zawsze zostane wysłuchany ... rozmowy przy kawce i w ogóle cacy . Może jestem troche dziwny ale nie wyobrażam sobie serwisowania swojego auta bez "takiego" warsztatu , gdzie moge w każdej chwili z każdą pierdołą podjechać i nigdy nie ma problemu - za pewne rozumiecie o co mi chodzi .
No i pytanko czy w Trójmieście a raczej teren Wejherowo-Gdynia jest coś takiego dla MB ? Raz kiedys juz pytałem ale odpowiedzi były typu "tam gdzieś cos jest i moze być" . Z beczką jezdziłem do takiego mechanika mojego kolegi i jakos tam szło ale nie radził sobie facet zbytnio . Jezeli nie znajdę takiego miejsca to zostanę przy BMW