Vin nie spisałem , ale jest skóra czarna w stanie dobrym , grzanie dupy ma oczywiście sprawne , lodówka w schowku , alu ma na zimie i alu ma na lato takie same , 16 , jak w większości avangarde , (duże pełne środki ) , pamięci fotelli niema , i szyber nie ma , system bose fajnie to brzmi ,trzy alarmy , kolor czarny czy taka śliwka coś takiego , wszystko sprawne i działające , przebieg 200tys udokumentowany , rachunki na nową klime (sprężarka) na 3300' zł ,rachunki na naprawe automatu na 2,5tys zł , do ręki gośc chce 20tys zł z 97 roku , i chyba w niedzielę jade po niego , bo każdy mówi że za tą cenę to śmiech na sali , tylko brac , mimo dużego motoru , jadąc czułem pełnie komfortu i mimo "wydatków" na benzyne , raczej się zdecyduje... instalacje mi polecają sekwencje za 3,4 tys do niego forgaz czy coś takiego, chłopaki robią dobrą robotę bo ich "dużo ludzi" u nas w mieście poleca , i mówiąże to dobrze lata na gazie ...
_________________ od zawsze z MERCEDESem , obecniew124 250TD, w poszukiwaniu W210 Kombi
|