beet pisze:
A 300tki to juz sie Kolega boi? Do mnie masz troche daleko, ale ja przynajmniej nie oszukuje
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Null wypas pasuje, tylko kolor arktyczny moze nie trafic w Twoje gusta, ale za to mechanicznie i blacharsko bez problemow

Jak Ci sie nie spieszy, to w lipcu bedzie do wziecia. Zdjec nie wklejam, ale gdzies tam na dysku sie uchowaly, w razie co przesle
Pozdrawiam
spieszyć się nie spieszy, odległość też nie stanowi problemu. to ważny zakup - mam nauczkę, bo w mojej rodzinie już trafił się raz trefny zakup (auto nie zdążyło dojechać do domu) co prawda nie ta marka, ale strach przed sprzedającymi pozostał

więc nie chce powtarzać błędów w rodzinie

tym bardziej że to będzie mój pierwszy zakup auta za wyłącznie moje ciężko zarobione pieniądze.
300D z wielką chęcią wziąłbym tym bardziej że od forumowicza MB ale ta pojemność to troszkę za dużo.. Przy moich obecnych zarobkach chcę tym autkiem jeździć a nie zastanawiać się czy ON kosztuje 3,66 czy 3,80
Mieczysława myślę kupić na przełomie lipca-sierpnia.
ps. jest ktoś może z dolnośląskiego? nie ukrywam że przydałaby mi się pomoc fachowca w tej dziedzinie

jakby ktoś mógł pomóc mi wtedy przy zakupie to zgrzewka piwa i nieoceniona wdzięczność
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za miłe przyjęcie mnie na forum MB.
edit:
i tak dałem się przekonać do 250

aha i mimo wszystko miło byłoby zobaczyć miesia w schwarz kolorze