Az mi sie w glowie zakrecilo
Szukalem rok temu takiego sprzeta dla ojca, w koncu wybral okulara ale tego nie bede komentowal. Jak dla mnie nie ma lepszego samochodu niz ww. model W140, sam bym chcial takiego miec, ale na razie jest poza zasiegiem

Ciezko Ci cos doradzic na co zwracac uwage, wiecej podpowiedzi na pewno by bylo przy 350tce, ale to calkiem inna bajka..
Mialem okazje sie przejechac kilka razy takim wozidlem i osiagi jak dla mnie wystarczajace. O spalaniu nie pisze, bo nie ja nim jezdzilem, ale miesci sie podobno w 11 litrach po miescie. Jak dla mnie po prostu poezja samochod, nie ma co porownywac z W124 czy okularami. Jak ja szukalem, to ceny ksztaltowaly sie powyzej 10tys. ojro za znosny egzemplarz, ale i w swojej cenie pewnie cos znajdziesz. Ceny czesci znosne, typowe eksploatacyjne kosztuja ok. 30-50% wiecej niz w przypadku W124 (zalezy jakie masz znizki

), a co do silnika, to wszystko okular.. Jakbys mial konkretny samochod w tych pieniadzach, to nawet chwili bym sie nie zastanawial. Mnie niestety brakuje 20k
Pozdrawiam