Pewnie mnie zlinczujecie

ale ...
ale uważam, że fotele w mojej Mercedes '95 rok to tragiedia

Fotel standardowy z podłokietnikiem w wykończeniu materiał z kratką. Fotel zadbany, sprawny z regulacją wysokości i pochylenia oparcia.
Kolega wsiadł - i dla niego rewelacja (on ma około 1,9 wzrostu i pewnie ze 100 kg wagi) ... a u mnie... szkoda gadać (jestem trochę mniejszy). Po dwóch godzinach jazdy czuję się tak, jakbym był solidnie kopany w część lędźwiową kręgosłupa. Żadne regulacje nie pomogły. Podczas dłuższych wyjazdów (tak około 500-700 km) zaczyna to być już pewien problem... Byłem w Norauto - zakupiłem taki pokrowiec na siedzenie kierowcy z wybrzuszeniem w części lędźwiowej. Jest trochę lepiej. Potem pojechałem jeszcze raz i kupiłem takie drewniane koraliki, wsadziłem je pod to pierwsze ustrojstwo - jest poprawa, ale do "ideału" ciągle daleko. Siedziałem w innych W124 - niestety moje wrażenia są podobne. Wydaje mi się, że projekt tych fotelików to zemsta grubych niemieckich konstruktorów i jakiś sposób na podleczenie kompleksów
Wsiadłem do Audi znajomego (C4 - 100 '93 rok) i nie chciałem wysiadać. W Audi A4 '97 rok fotele są też wygodne. Miałem Toledo '95 rok (fotelom daleko do ideału, ale są znośne,a trasa 500 zrobiona bez bóli kręgosłupa) i Toyotę Corollę E11 '97 (muszę powiedzieć, że fotele zrobione dla małych Azjatów to jak dla mnie spełnienie marzeń o wygodzie za kierownicą).
Ze zrozumiałych przyczyn nie myślę na razie o wymianie Mercedesa - ale po przemyśleniach przyszło mi do głowy że można wymienić fotel na taki, który ma regulację w części lędźwiowej, albo na taki, który zamiast spełnić marzenia grubego taksówkarza, spełni oczekiwania europejczyka przeciętnej budowy.
Czy szanowne grono może polecić, coś co mógłbym zamontować w W124 (widzę jakieś "dziwne" wtyczki pod fotelami - zapewne część elementów systemu SRS - więc nowe zapewne też musiałyby współgrać z SRSem). Oczekuję tego, aby fotel miał regulację części lędźwiowej, był twardszy od fabrycznego no i pewnie mniejszy (aby zapewniał dobre trzymanie boczne). Może coś z W202? Może z C-klasse? A może jakieś ... bo ja wiem Recaro ? Nie chciałbym się też spłukać na fotel ...
Szukałem i patrzyłem na allegro. Trochę na oślep, ale nic poza standardowymi nie znalazłem...