PATE
słuchaj kolego donośnie mojego MB jestem bardzo ale to bardzo zadowolony heh bym powiedział a może lepiej zacytuje mojego teścia któremu sprowadzałem z Duseburga 210 tke 2,9 w diselku combi ... "twój jest mniej wytłuczony od mojego " co prawda jego to disel i miał najechane 240... No ale 97 rok Moja 190tka ma orginalny przebieg 165tysi miała 2 właścieli w wieku powyzej 45 lat Co wcale nie oznacza ze autko smigalo jak na dziaca rpzystało to właśnie panowie w tym wieku w Niemczech puszczaja wodze fantazij i sobie pozwalaja na lekkie poginanie

No ALE odpowiadajac dalej na twoje pytanka to mam identyczny silnikjak w linku Skrzynka 4 ka

) miasto ojj ojjj ci co maja sami wiedza nie ma sie co przechwalać i się kłucić Oczywiście zamontowoałem gaz Dlaczego ?? Bo stac mnie na wydatek 2000 tysi by śmigac taniej

No i dlatego że juz miałem poprzednio nową instalke w innym aucie i po 3 miechach zarabiała na siebie NIe mam problemu z gazem I nawet jak bedzie wycbuch czy inne pier... farmazon nastapia heh to wystarczy zdjac ufo < filtr powietrza + osłona> wsunac jedną odme i dalej ogien

)więc ci co gadaja że gaz w mietku to tamto i sramto niech dalej zygaja 4 zł z groszami ..... Ja jestem zadowolony ! Auto mam nie wytłuczone badałem je sobie na kanale sam a potem u kumpla w serwisie na szarpakach + badanko amorków no i wyszło nam 65 % zdrowej zawiechy Oczywiscie mozesz kupic sobie w polsce 190 tke nawet za 6 tys włożysz drugie tyle

z nerwami czasem itp a i tak nie bedzie to samo Koszt powiedzmy kupisz za 8 tysi to musisz miec + 3 do ceny auta na dosłownie wszystko łącznie z przywiezieniem auta pod dom chyba ze na tablicach bedziesz chcial przyjechac od nich to koszt wiadomo Ja po swoja polecialem 210 tescia

I jak sie niemcy patrzyli hehe Poloczki z laweta merem + na niej 2 mercedesik hmm bezcenne

) Zrobisz jak wiesz rozum ci podpowie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Jeszce w polsce nie kupiłem dobrego auta a miałem już 4 No ale są wyjatki matizy i tico hehehe garazowane właściciel nie palacy itp.. A naprawde 122 koniki ładnie sobie radza i mozna poganiac sie troche