TOMEX pisze:
za jakosc trzeba zapłacic, ale tydzien temu kupowałem to febi 180zł a BOGE 200zł czyli nie taka wielka róznica
Prowadze sklep z czesciami i sprzedaje sporo przez internet, taką poduszke do w201 Febi mam za 150 zł, a Lemforder za 160 zł. <br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
Mirmur pisze:
melios pisze:
..... I to samo pytanko co do firmy KAYA?

W poszukiwaniach tanich zamienników przodują właściciele BMW. Obojętnie jaka firma Byle Mało Wydać.
Pozdrawiam.
a własnie że nie
www.czescidobmw.pl to mój sklep i sprzedaje TYLKO najlepszych producentow (Zimmermann, ATE, Textar, Lemforder, Febi, Meyle, Ruville, Sachs, Bilstein) i zaopatruje sie u mnie kilka for internetowych miłośników BMW. Także prosze nie wrzucać dresików od rozklekotanych beemek do jednego worka z prawdziwymi miłośnikami tej marki. To tak jak z Mercedes, wiecie jakimi klientami są niektórzy taksówkarze? Ale to nie znaczy że każdy własciciel Mercedes taki jest.. <br>
Dodano po 54 sekundach.:<br>
Sonny pisze:
HANS PRIES to straszna popelina kupiłem poduszkę do przedniego teleskopu nie wytrzymała nawet pół roku i sie rozlazła bo to po prostu Chiny. Szkoda kasy lepiej kupić Febi lub Meyle
Hans Pries to tanizna przeważnie Made in Italy. <br>
Dodano po 1 minutach.:<br>
superbzorr pisze:
Cześć. Ja ok. miesiąca temu wymieniałem poduszki pod silnikiem (trzeba od razu 2 wymienić) nigdy jedna!!! Poduszki zakupiłem w sklepie AUTO-MERC z Gdyni. Też wystawiają rzeczy na allegro-poszukaj, mają tam całkowicie przyzwoite ceny! Ja kupiłem poduszki MEYLE za 130/szt. Jakość wykonania nieporównywalna.. co do tych za 75 zł. na allegro. !
U mnie Meyle jest po 102 zł / szt. . Również polecam tę firme jesli ktoś chce troche tańszy produkt, ale dobry. <br>
Dodano po 2 minutach.:<br>
TOMEX pisze:
Jezeli chodzi o poduszki silnika to polecam BOGE, poduszki tej firmy były montowane oryginalnie w W124 i W201 i w innych pewnie tez.
Boge nie wystepuje juz praktycznie jako marka. BOGE, Sachs, Lemforder to ZF TRADING, BOGE jest pakowane w Lemfordera, otwórzcie opakowanie Lemfordera z poduszka, a w srodku zobaczycie BOGE.