skorpionkrak pisze:
MERCEDES 4 EVER pisze:
skorpionkrak pisze:
THC pisze:
skorpionkrak pisze:
powiedział ze niestety przez gaz rozmiękły się uszzelki i z silnika cieknie w wielu miejscach.
Jak to jest możliwe?
nie wiem ale ponoć jest to normalne chodzi o fizyczne właściwości gazu, spotkałem się z tym wcześniej
Acha zapomnialem doda ze mechanik jest wporządku nie jakiś tam nacigacz czy nieuk
jak tam naciagacz czy nieuk
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
poprostu IDIOTA
Takie bajki wstydził by sie opowiadac-w tak starym aucie to normalne ze cieknie.W twoim pewnie cieknie spod głowicy bo to stała usterka M104.Wiatrak rozniosł olej po całym silniku i juz.Umyj silnik i zobacz skad leci.Za 3000 mozna szukac juz dobrego drugiego silnika.Koszt uszczelek do tego silnika to 200-400zł....2600 za zmiane uszczelek to troszke duzo....
ale ponoć cieknie tez spod kola zamahowego i spod miski
nie wiem nie zanm sie
Stary słuchak co mówi M4E, idź umyj silnik i zobacz skąd cieknie. Jak nie potrafisz stwierdzić sam, to podjedź do innego mechanika. Podejrzewam, że nawet M4E się myli i ciekniue jedynie spod pokrywy klawiatury. Jest tam uszczelka w kształcie litery U którą strasznie ciężko jest założyć, nie przecinając jej. Jezeli została rozcięta, to nie dośc, że syfi cały silnik, bo spływa przy wiatraku, piszczą paski klinowe, to jeszcze dymi bo zarzuca go na kolektory.
Uzupełnij kolego profil i napisz skąd jesteś, bo nawet nie można Ci pomóc i polecić dobry warsztat. A jak mechanik wycenił Ci robotę na 3000 PLN to faktycznie nie jest naciągacz, to złodziej
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)