MMM pisze:
- sportowe siedzenia (a raczej inny krój skóry) tylko w wersji ze skórką w środku w wersjach ze "szmatą" takie same jak w "normalnych",
Nie sa takie same jak w "normalnych". Nie wiem czemu tapicerka Karo kojarzy sie od razu z wersja sportline, roznice widac na pierwszy rzut oka, a jak sie siadzie w takim fotelu, to juz w ogole

Szkoda tylko, ze nie sa nizsze od zwyklych Karo, jakby sie tez moglo na pierwszy rzut oka wydawac.. Roznica jest zbyt mala, zeby sie interesowac przeszczepem jak ktos wali glowa w prowadnice szybra, tak jak ja.
Ja z kolei nie spotkalem sie, zeby wersja sportline miala tylko niektore elementy wyposazenia z tych, ktore Koledzy wymienili powyzej. Jak sportline, to pelna geba, bez zadnych wyjatkow od reguly. Jak ktos nie chcial calej opcji wyposazenia sportline, to spokojnie mogl sobie dobrac czy to obnizone i utwardzone zawieszenie czy to sportowa skorzana kierownice, ale NIE jest to wtedy zaden sportline, jak to sie czasem czyta w ogloszeniach. Skrzyni biegow z jedynka wrzucana do tylu, galki zmiany biegow i znaczkow na listwach nie mozna bylo wg mojej wiedzy zamowic oddzielnie, ale jak ktos ma jakies ciekawe informacje na ten temat, to z checia je przyswoje
Pozdrawiam