chiquito83 pisze:
sebun2 pisze:
z tego co zrozumialem koles podejrzewal ze to moze byc cos z blokowaniem powietrza ,ze niby dusi.ale troche to mi nie pasi. ale sprawdze i to. zaraz rozbiore hehehe co sie da
przypomnie ze rozrusznik kreci bez problemu.
chlopie bez urazy ale z Twoich wypowiedzi wynika ze na mechanice to sie nie bardzo znasz. jedz do mechanika i tyle. a AA to wiesz gdzie mozna sobie wsadzic

znajdz kogos kto sie zna, nie wiem, moze w serwisie merca sie znaja?

z tego co widze to spamujesz kolego a nie pomagasz widzisz moze i jestem laikiem ale ty nie masz kompletnie pojecia o tym co napisalem. taki madry jestes a nie wiesz co. a ja sam znalazlem na amerykanskich stronach gdzie bezproblemu odrazu ludzie wiedzieli. i bez cwaniakowania takiego jak ty. wyraznie koles powiedzial ze serwis tu G... zrobi bo tak jak i ja musi to znalezc. juz raz sie otym przekonalem rozebrali mi pol auta powymieniali to i owo i g... dopiero sam szukajac znalazlem.
dziekuje wszystkim ktorzy probowali mi pomoc jednak snam znalazlem mimo ze geniusz przedemna madrowal sie i sam nie potrafil pomoc. pisal tylko swoje opinie puste zreszta np o AA ktore jest naprawde dobrym servisem.
prosze moderatora o zwracanie uwagi takim ludziom ,jesli nie chca pomoc niech nie pisza bzdur bo tak jak kolega powyzej nic nie dolorzyl madrego do forum nam urzytkownikom tylko swoja PUSTA OPINIE