Wika pisze:
Witam ,
Nie planowałem tego ale akurat "się zdarzyło ".
Mam możliwość kupna W211 z końca 2004 ,przebieg 180 tys.km , wersja avangarde , od pierwszego właściciela z Niemiec.
Jak kupię , to niestety będę musiał się pozbyć albo s-ki albo któregoś z bmw ale to nie jest istotne teraz .
Proszę o wszystkie opinie za i przeciw , bo sprawa pilna .
Głównie chodzi mi o awaryjność - silnik , skrzynia , zawieszenie i elektronika .
P.S. Czy w takim mb można zmienić menu na polską wersję językową ?
Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie opinie i sugestie .
Hehe to masz zupelnie inne wrazenia niz ja...lubile E39 i poki nie wsiadlem do E60 to tego auta nie lubilem, ale wszystko mi sie zmienilo jak wsiadlem i jeszcze sie przejechalem...
...wg mnie nowe diesle BMW robi lepsze, zrywniejsze, oszczedniejsze ichyba mniej zawodne...
...wiem ze takich opinii nie lubicie ale mam znajomego ktory kupil A6 nowe i pojechal do kolegi ktory ma ASO MB...ten zapytal czy nowe auto jest jego, jak ten potwierdzil to wlasciciel ASO wskazal na salonowe W211 i powiedzial - jakbys wzial tego to bywalbys czesciej u mnie niz bywasz teraz...generalnie W211 w Niemczech nie ma zbyt pochlebnych ocen...
...inny znajomy mial 270CDI i po 3 latach jak wyszlo W221 to zmienil i stwierdzil ze jak Ska bedzie taka jak E to chyba sie rozstanie z MB...