Nie bardzo wiem dlaczego z tym tematem mam sie udac do HP
skoro w HP Róbta co chceta" ... Tematyka dowolna, nie koniecznie związana z MB, a nawet motoryzacją.
a tu sa tematy dotyczace 126,107,itd
ale to moja opinia.
Jesli chodzi o wiecej danych to :
Samochód faktycznie jest w bardzo ladnym stanie szczegolnie srodek.
Kobieta nie palila a jedyne co wozila w bagazniku to byly kije do golfa.
Piec lat temu zmarl jej maz ktory jedzil tym autem a dla niej stal sie problemem natury gabarytowej i podatkowej w niemczech.
Bala sie jedzic zima wiec nie jezdzila i trzymala go w garazu
wstepna cena wynosila 1700 E ale opuscila mi 200 e bo dach sie nie otwieral i kolo bilo. Przyczyna okazala sie prozaiczna, bezpiecznik 25am za 1.30 zl i wywazenie kola za 20zł
Pani byla bardzo mila ale nie bardzo sie znala n autach i poprostu go miala ale ogolnie byl to dla nie problem.
Samochod posiada ksiazke serwisowa do 150tys a ma przejechane 265 tys. wnetrze jest jak nowe fotele nie przetarte nie palone i ogolnie z tylu nikt nie siedzial bo byla sama z mezem a jej dzieci sie wyprowadzily 20 lat temu. zawieszenie poza lacznikiem stabilizatora jest idealne. amortyzatory na pierwszym przegladzie mialy 73% skutecznosci.
Faktycznie nie nalezy do najbardziej wypasionych wersji ma tylko : wycieraczki na swiatlach, szyby w pradzie przod, i szyber, ale nie to jest wazne, przynajmniej dla mnie. Wszystko dziala i mam ta pewnosc ze babcia raczej na kick downie sie nie zapierala przez ostanie 20 lat samochod nie byl uderzony, skladany z trzech ani sewisowany u pana "zdzisia" .Niestety na prawym boku ma 2 miesca ktore lekko koroduja ale mysle ze z czasem to opanuje.
Pozdrawiam