blackmilk pisze:
brevka niby sprawiasz wrazenie obcykanego a nawet sie nie przywitales
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
szczerze mówiąc to mnie złapałeś
zegarek pisze:
Bo miała to być tylko reklama
a właśnie tutaj się mylisz, piszę notatki i artykuły motoryzacyjne i potem z chęcią dyskutuję na wspomniane tematy z użytkownikami forów czy grup dyskusyjnych oraz innymi fanami motoryzacji, dzięki czemu często przeglądając fora i opinie innych można się dużo dowiedzieć, czasem nawet zmotywować się by poszukać więcej na dany temat i odpowiedzieć na czyjeś pytanie, lub też samemu je zadać, widzę że jako Wiarus-Senior jesteś uprzedzony do takich form działania - Twoje podejście, nie musisz odpowiadać w temacie.
W tym wypadku dyskusja miałaby dotyczyć ciekawego projektu bezpośrednio związanego z marką Mercedes, czy porównaniem go do innych pakietów opracowywanych przez innych tunerów, mimo tego, że SLS to świeże auto - uwierz mi widziałem tych oficjalnych stylizacji już z dziesięć...z czego niektóre kosztem przekraczają nawet 30-40% ceny nowego SLSa. Nawet gdybym wkleił tutaj pełną notatkę to i tak wypada podać źródło prawda? Jeśli podałbym je na przykład do moto-onet to pewno byś takiego posta nie napisał, prawda? Jak widzisz nie musiałem rejestrować się pod takim samym nickiem jak nazwa Moto-Bloga, który prowadzę, wtedy też pewno byś się nie odezwał w ten sposób...
pozdrawiam