MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt lip 18, 2025 1:51 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
swój chłop

Witam wszystkich, po bardzo długiej przerwie wizyt na MB8, po tym jak musiałem rozstać się z moją W123, pojawił się cień szansy zakupu innej gwiazdy-W201- i powrotu do kręgu miłośników i posiadaczy samochodów tej szlachetnej marki. Dysponuje dość małym budżetem jakim jest 4tyś. zł chciałbym nabyć 190 2.0 D, najlepiej do 1988roku (wąska listwa). Po wczorajszym porannym tourne po woj. łódzkim witki mi opadły, każde z trzech auta jakie oglądaliśmy-kwoty od 4000zł do 4200zł- w rzeczywistości przedstawiały wartość 1000zł (tyle mniej więcej wart jest sam silnik) + po 30gr za kilogram [smutne]. Dlatego też zapuszczanie się w głąb kraju tylko po to żeby po dotarciu do celu zastanawiać się czy w ogóle wysiadać z auta mija się z celem.
Dlatego też zwracam się do Was z pytaniem i prośbą (zwłaszcza tych z okolic Wrocławia) czy ktoś zna to auto przedstawione na tablicy http://tablica.pl/oferta/mercedes-190-d ... 132c249118, wiadomo jak zadzwonie i zapytam to powiedzą że brylant , a niemiecki właściciel do dziś płacze, że sprzedał. Po dotarciu na miejsce zazwyczaj czar pryska. A ja chciałbym tylko żeby miał progi , podłogę i nie był malowany odkurzaczem, no chyba że za 4 tyś. można tylko kupić "zestawy do samodzielnego montażu"? Więc jeśli ktoś widział to auto i coś ciekawego może powiedzieć to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Michał.

123 240D Automat '77

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00