Witam,
jak w tytule potrzebny jest SCHEMAT UKŁ.ELEKTRYCZNEGO SILNIKA dla w126 rocznik 1991 (pojemnosc 4,2)
lub
KONKRETNY FACHOWIEC ZNAJACY SIĘ NA KE-JETRONICu....problem pojawił się po remoncie silnika i aut.skrzyni,samochod zaczą baardzo nierówno chodzić jak traktor-d o s ł o w n i e!
Po wymianie świec,kopułki,palca,kabli nic się nie poprawiło.PRZESTAŁ ODPALAĆ ZA PIERWSZYM a zaczął za 12pierwszym,pozniej przestal odpalac zupelnie (benzyna) podczas jazdy do mechanika wybuchł gaz...wszystko zostało wymienione guma,membrana,wszystko działa(płyta spietrzająca oraz pająk)wymieniłem też regulator ciśnienia...teraz po zapaleniu zalewa swiece,wg.elektryka i mechanika jest to jakis tryb awaryjny i wywolany zostal przez niewlasciwie dzialajaca elektrykę,możliwe? nie wiem...dlatego szukam specjalisty,może kogoś kto miał już taki przypadek...nie chce złomować mojego SEC ponieważ to piękny samochód,ktorym jazda daje naprawde wieeeelka radosc.
BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ NAMIAR NA KOGOŚ KTO MOŻE MI POMÓC (jestem z Lublina) lub o jakąś pomoc na forum,Dziękuję!
|