Witam!
Walne zgromadzenie uważam za udane. Była okazja pogadać o sprawach klubu. Większość kwestii została dość obszernie omówiona i wyciągnięto z tego sensowne wnioski. Więcej o tym będzie ciut później i na forum klubowym. Generalnie cała impreza była bardzo udana. Na przyszłość będziemy jednak bardziej rygorystycznie przestrzegać godzin
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, bo opóźnienie było spore. Niestety, ale najcześciej uczymy się na własnych błędach, ale co zrobić. W niedzielę odbyły się małe próby sportowe na miejscowym torze kartingowym. Rozegrano dwie konkurencje. Slalom i wyścig na 1/4 mili. Slalom wygrał Pioterek, ja byłem drugi - jechaliśmy W201 190E 2.0 Voitass'a.Trzecie miejsce zajął Misiek. W wyścigu najszybszy był Misiek, druga lokata przypadła Voitass'owi. Trzecie miejsce Janusz na W140 350 Turbodiesel. Dokładne wyniki opublikuję i przekazę MacKuz'owi, aby umieścił na stronie klubowej.
Duże podziękowania należą się dla JareG'a za przygotowanie tej całej imprezy - dzięki
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
.
Dziękuję również wszystkim przybyłym na zebranie.
No to jeszcze kilka fotek
Tutaj parę chwil po przyjeździe do Fortu IV. Wurcel, Voitass i Dawidziomo z gdanskiego odłamu MMC. Jego W124 Green Power no i W201 Voitass'a.
Dawid niestety w piątek wrócił do Trójmiasta.
Tak wyglądały nasze "kwatery"
Tutaj na chwilę przed rozpoczęciem obrad.
W niedzielę na chwilę przed wyjazdem na tor
Chwilowo nie mam więcej fotek, aby wrzucić na forum. Więcej trafi w niedługim czasie na stronę klubową.
Pozdrawiam
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)