Na punkcie 7 podczas wielkiego lodożarcia pojawiła się opcja zbiorowego spakowania śmieci, a tym samym pozbycia się papierków po cukierkach. Zrobiłem nawet fotkę tej śmietniczki, zatem byłbym punktowany na plus, gdybym się papierków wówczas pozbył. Pytanie pozostaje tylko takie, czy zbiorowa śmietniczka została przez kogoś zabrana z miejsca zbrodni. Mam nadzieję, że jeśli nikt z uczestników tego nie zrobił, to organizator 666 posprzątał miejsce po postoju ze śmietniczką włącznie. <br>
Dodano po 5 minutach.:<br> Uważam za dobre sprawdzenie i punktowanie posiadania w samochodzie apteczki, trójkąta ostrzegawczego oraz gaśnicy (punkt kontrolny przy Straży Pożarnej).
W dobie szerzącego się piractwa drogowego dosyć cennymi pytaniami były pytania zadawane przez Pepe dot. zarówno pierwszej pomocy, jak i np. ograniczeń prędkości.
Tutaj moje wielkie uznanie dla Pepe za sprawną organizację punktu kontrolnego, na którym straciliśmy tylko kilka chwil, choć ilość zadań do wykonania była spora. Pełen szacunek
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)