MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr cze 25, 2025 4:58 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Spot był ok, tylko trochę za późno :( - nie wiele było widać. Dlatego następny spot może lepiej urządzić w weekend i to za widoku. Pozostawiam to Wszystkim do przemyślenia...
Czytałem o spocie we Wrocławiu i tak się zastanawiam czemu Oni narzekają, że było ich mało. To co my mamy powiedzieć? Na ostatnim spocie było 5 MB (opóźnieni i tylko na chwilkę pojawili się PK2 i Sebian, więc można powiedzieć, że było nas razem 7 MB), a na przedostatnim ledwie 4 :cry: .
P.S.Tak jak patrzę na zdjęcia ze spotu z Wrocławia to mi się wydaje, że u nas średnia wieku MB jest jakaś taka...(ca.20,5) po prostu jakieś takie (za)nowe te nasze MB... [zlosnik]
P.S.2 Zdjęcia umieszczę pewnie jutro, a przynajmniej się postaram, sorki Wszystkich, że tyle to trwa... ;)
Obrazek

"Nadejdzie taki czas", że przyjadę na spot (lub zlot) takim cackiem 8)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lepiej późno niż wcale :oops: Przepraszam wszystkich, że tyle to trwało - przynajmniej udało mi się wyrobić w tym roku [zlosnik] .

Obrazek

"SEK" Bukola ładnie się prezentuje. 8)

Obrazek

Ocet i kolarek z głowami pod pokrywą motoru, przeprowadzaja oględziny auta grossmana - W 126 500 SEC. :P Wyrozumiałe te Ich Kobiety...

Obrazek

Z barki wyruszamy na podbój miasta do Galerii Mokotów :lol: Kolumne poprowadziły dwa M 117. Choć w tej stawce nie byłem najsłabszy, jeśli chodzi o ilość koni to na miejsce dotarłem ostatni :oops: , ledwie nadążając za Nubirą kolarka - najwyraźniej nie auto, a kierowca się liczy [zlosnik] .

Obrazek

Na parkingu stoją od prawej: 500 SEC grossmana, "SEK" Bukola, "Błękitna Strzała" Idzika, "Rudolf" Octa i auto autora.
Zwróćcie uwagę jak kolorystyka może wpłynąć na sylwtekę auta. SEC grossmana wygląda potężnie w porównaniu do "SEKa" Bukola.

Obrazek

Nasze sprzęty w odwrotnej kolejności, a do tego na końcu Nubira kolarka.
Ustawiliśmy się po kolei rodzinami (przydałaby się jeszcze jakiś W 116 to byłoby parami :lol: ). ;)

Pytanie do Warszawiaków: kiedy następne spotkanie? :roll:
Pozdrawiam.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00