Cześć!
Dzisiejszy spot przeszedł chyba nasze najśmielsze oczekiwania. Na Skwer przyjechali Marcin, Sławek, Jurek, Mizi, Voitass, Piotras, Wurcel, Kiler, Misiek i ja. Takiej frekfencji nikt się nie spodziewał, zwłaszcza, że pogoda tym razem kompletnie nie dopisała. Oprócz mrozu w granicach - 8 stopni wiał silny wiatr. Ale miło było poznać w realu nowych kolegów i obejrzeć ich MB
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
. Po króciutkiej sesji fotograficznej w czasie której ręce mi tak zmarzły, że nie miałem potem siły przękręcić kluczyka w stacyjce
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
udaliśmy się do knajpki w "Batorym" gdzie już w cieple kontynuowaliśmy mercedesowe i nie tylko dysputy. "Noworoczny" spot był po prostu niesamowity. Oby tak dalej Panowie, niech ten rok obfituje własnie w wydarzenia takiego kalibru
Oto kilka fotek.
Od lewej stoją Mercedesy: Marcina, mój, Sławka, Jurka, Mizi'ego, Voitass'a, Piotrasa, Wurcela i Kiler'a. Miśka auto się nie załapało, gdyż jako jedyny przyjechał plastikiem
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
.
I z drugiej mańki
Widok z góry
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
. Pierwsze z lewej to drugie auto Piotrasa, w tle silna grupa Mercmaniaków i plastik Miśka
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
.
A tu jeszcze jedna atrakcja, jaką mieliśmy okazję przeżyć
. Zjazd garbusów polegający na wykręceniu jak największej ilości bączków
Było tego więcej, ale zanim się zdecydowałem na tym mrozie sięgnąć po aparat to pouciekali
.
Na koniec jeszcze raz dziękuję wszystkim za liczne przybycie i do zobaczenia za miesiąc. To jest kolejny raz wyjątkowo w drugą niedzielę lutego, a to z powodu walnego zebrania MB/8 Club Poland. Acha, kolegów którzy również robili fotki proszę o zamieszczenie na forum lub przesłanie via mail.
Dziękuję za uwagę
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
.
Pozdrawiam
P.S. JareG - dzięki za pamięc i SMS - szkoda, że nie dałeś rady przyjechać
![[buu]](./images/smilies/buu.gif)