Idzik pisze:
Pokaż nas a drugiej strony
Idzik pisze:
Stawros starał się udowodnić, że Szurkowski przy nim wysiada:

Gosia dostała dziś napadu śmiechu i wylewu łez, kiedy oglądała ten fragment filmu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Przy okazji, na rowerze w koszyku widoczny jest OTV Junost made by CCCP, który okazał się być później jedną z nagród
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)
Jak zapewniali organizatorzy, podobno przed próbami działał, co objawiało się jednym poziomym pasem na ekranie
Idzik pisze:
Pomijam kwestię wyników, bo lekko mi smrodkiem waliło... Też nie wiem, jak Tobolowe W11 mogło przegrać z Warszawą (i nie jest to nasze odchylenie na punkcie MB, bo gdy wyczytano, że Tobol zajął drugie miejsce usłyszałem "kto mógł z tym Mercedesem wygrać, przecież jest taki piekny !!??")... Bardziej jednak zastanawia mnie III miejsce w konkurcie elegancji dla Fiata 850... Pamiętam tylko jeden egzemplarz, a daleko mu było do dobrego stanu, a co dopiero do podium w konkursie elegancji... (no chyba, że mchem pokryta maska, to pięknie położona wykładzina, mająca dogrzewać zimą silniczek...) i drugi zonk, to I miejsce w próbach sprawnościowych dla auta, które pojechało po pachołkach... Duke wykręcił niezłe czasy bez walenia w słupki i gdyby policzyć pkt karne dla tamtego gościa za te pachołki to pewnie by wygrał
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
A wg zaproszenia organizatorów miały być auta wyłącznie w stanie idealnym
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Sorki, ale wynik konkursu elegancji uważam za z góry ustawiony. Nie sądzę, żeby którykolwiek z organizatorów miał blade pojęcie chociażby o defekcie podłużnicy czy czymkolwiek innym. Byc może kolesie na polskich autach się znali, ale na MB chyba nie bardzo
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
I tak ATARI jest najlepsze, a Commodore może sobie...
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)