MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz cze 22, 2025 11:59 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Skowron trochę masz w tym racji. Ja jak wróciłem do domu to o 20stej spałem jak zabity do 11stej dnia następnego, byłem wykończony i wszystko mnie bolało, ale to w większości za sprawą jazdy maluchem. Ciesze sie że poziom był wysoki i właśnie na tym polega zabawa ażeby się trochę nakręcić, szkoda tylko że 3/4 kręcenia było po "centrum" Wawy. Rozmawiałem z ludźmi z Warszawy to podobno niektórzy byli już o trzynastej po rajdzie i jeszcze zdążyli na pizzę wpaść, dla porównania ja bez żadnego pitt stopu po drodze byłem na mecie o 15:45.
Na początku rajdu się zastanawiałem, że fajnie by było przyjechać na ten rajd w przyszłości 115stką, ale po rajdzie stwierdzam że jakbym miał zawracać tyle razy mercedesem co nakręciłem się maluchem to chyba jeszcze bym nie doszedł do siebie po rajdzie. Są na pewno wady i zalety takich imprez, nie każdemu się trafi w gusta. Na szczeście w moim przypadku zalety na pewno przykryły nieliczne wady. Jak nic nie stanie na przeszkodzie to za rok będę. Na pewno.

Aha. Plus dla organizatorów za wpisowe. Raczej na rajdzie nie zarobili, poświęcili swój czas i na prawdę się postarali. Oby takich imprez więcej.

Obecnie: W124 200E '89

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

sobolini pisze:
ale po rajdzie stwierdzam że jakbym miał zawracać tyle razy mercedesem co nakręciłem się maluchem to chyba jeszcze bym nie doszedł do siebie po rajdzie.

zawsze mi się wydawało że merakiem jeździ się łatwiej [zlosnikz] -nawet takim bez wspomaganie kiery...

ex W110'64 200D "Kaczuszka"
ex W123'81 240D "Niszczyciel" -obecnie tatowóz
ex 353W'87

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00