AMG pisze:
Sebian pisze:
Odwołuję się m.in. do uwagi Melvisa i późniejszej Octa: więcej spotów w miesiącu rozpieprzy frekwencję na poszczególnych spotach, a wszystko się rozmydli. Jeśli taki obrót rzeczy spowoduje obniżenie frekwencji na drugoniedzielnych spotach klubowych, o którą od dłuższego czasu walczymy, bo zależy nam (zgodnie ze statutem klubu) na propagowaniu naszej działalności i integracji środowiska użytkowników MB, to podjęte zostaną takie kroki zaradcze (na tym forum), aby tą frekwencję utrzymać. Czy pojmujesz, o co chodzi? Więcej spotkań - OK, tylko tak, żeby nie niszczyć (świadomie czy nieświadomie) tego, co inni już zbudowali.
Jak widać na przykładzie "klubu W116" czeste spoty tylko pomagaja budować coraz to szersza baze jego członków i buduja miedzy nimi nowe znajomości i przyjaźnie.
Spoty klubu W116 sa raz na tydzień i po niech wiem, że raz w misiącu to napewno za żadko. i z tąd tez pomysł aby były dwa a nie jeden.
Nie wiem, czy pamiętasz, ale my nazywamy się MB/8 Club Poland i działamy wg własnych ustaleń, a nie - przy całym szacunku dla kolegów - wg grafika klubu 116-ek.
Nie wiem, czy pamiętasz, ale my nazywamy się MB/8 Club Poland i działamy wg własnych ustaleń, a nie - przy całym szacunku dla kolegów - wg grafika klubu 116-ek. Zatem o co Ci chodzi?
AMG pisze:
Co do twojego sugerowania, że próbuje cos niszczyć to myśle, że źle trafiłeś bo np. nowy kolega obert który był na spocie przyjechał tam dzieki mnie.
I chwała Ci za to, że go zaprosiłeś. Widze, że tu trzeba 3 razy pisać o tym samym, bo słowa są rozumiane niewłaściwie lub na opak. Przeczytaj może jeszcze raz słowa o niszczeniu (może to za mocne określenie - amień sobie na popsucie albo coś w tym stylu) i postaraj się tego nie brać za bardzo do siebie, następnie przeczytaj jeszcze raz cały wątek od początku, to może zrozumiesz, o co chodzi.
AMG pisze:
A juz nie wsponme o moim pierwszym pomyśle pod nazwą "Sierzchów 2000.
O ile pamietasz, to w Sierzchowie byłem jeszcze swoją beczką i byłem miło zaskoczony, że można było zorganizaować taką imprezę. Wtedy jeszcze późniejsi członkowie KZMP byli przed połknięciem kijów od szczotek
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Ale co ma Sierzchów do naszych spotów? Jeśli chodzi Ci o jakąś licytację, to jako klub mamy na koncie sześć fantastycznych zlotów + odpowiednik Sierzchowa, czyli Byszewy 2001, które pod względem frekwencji, organizacji i podejścia do tematu MB zaszokowały gości z innych organizacji
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
Nasze zloty i spoty są wynikiem długoterminowych starań i działań wielu moich klubowych kolegów i chwała im za to
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)