MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw lip 03, 2025 10:49 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Bardzo Dziekuje Wszyskim za przybycie i uczestnictwo w tej Kawalkadzie nie jest ona pierwsza a napewno nie ostatnia, chciał bym organizowac je cyklicznie co roku w każdą rocznice śmierci.

Jeszcze raz Wielkie Dzieki

P.S. Podziękowania dla Krzysia za uzyczenie auta Bukolowi [ok] [happy]

P.S. 2 Bader, jak przeczytałem wczoraj co napisałes to od razu wiedziałem, że bezdiemy musieli po ręke do Puław jechac :cry: [zlosnik] [zlosnik] [Nie pisz takich rzeczy bo auta bywaja zawodne jak sam widzisz Dzieki za chęci]

MIKE SANDERs Korrosionsschutzfett
www.bezkorozji.pl
535-466-616

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

AMG pisze:
P.S. 2 Bader, jak przeczytałem wczoraj co napisałes to od razu wiedziałem, że bezdiemy musieli po ręke do Puław jechac :cry: [zlosnik] [zlosnik] [Nie pisz takich rzeczy bo auta bywaja zawodne jak sam widzisz Dzieki za chęci]

No niestety - jak przez półtora roku nic się nie dzieje to już się wydaje że nigdy się nie stanie ;)
Przewód od biedy można było zaklejać , ale raz że ledwie wyjechałem i całą drogę bym drżał czy dojadę, a dwa że podwoziłem mamę do rodziny do Pruszkowa i zaczęła mi panikować jak zobaczyła że się ropa za nami rozlewa [oczko]
W każdym razie naprawdę bardzo mi przykro że tak wyszło - nie tak miała wyglądać Puławska delegacja ...

Tytuł:
kombatant

A ja próbowałem, nawet Idzika prosiłem o pomoc, ale niestety, skończyło się na wysłaniu delegacji w postaci Leszka...
Myślami byłem z Wami.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Niestety nie mogłem wcześniej wrzucić zdjęć. Mam tylko cichą nadzieję, że na film z tegorocznego przejazdu się doczekamy... :roll: .

Miejsce spotkania i załogi (brakuje tylko 116-tek otwierająch i zamykających kolumnę):

Obrazek

Cała ekipa na naszej skarpie:

Obrazek

Nie zabrakło 115-tek, a także chłopaków z klubu 116-tki (Leszek i Tomek byli niestety bez aut, ale nie zawiedli!):

Obrazek

Obrazek

Był także Leszek Ficenes, a Idzik zabrał Siostrę co by sobie na "padaki" popatrzyła ;) :

Obrazek

Wszystko skrzętnie filmował Opol:

Obrazek

Nasz Przyjaciel:

Obrazek

Organizator spotkania - AMG:

Obrazek

Odjeżdżamy na cmentarz:

Obrazek

Z osób które nie są forumowicz(k)ami były również: Żona Irka, moja Mama i Dziewczyna Adama (wychodzi na to, że moja Siostra) [zlosnik] , a także Żona lub Dziewczyna Gościa który przyjechał białą 201 (On jest chyba Klubowiczem, ale ja nie pamiętam nicku :oops: ).

Nie zabrakło też miłych akcentów, jak choćby oficjalnego przyznania się Irka do chęci zakupu 116-tki. Fakt ten wykorzystał Bukol namawiając mnie do zamiany 116 na 201 [hehe] , bo Irek 201 chce sprzedać, a mojej Mamie 201 bardzo się spodobała :) . Nie reflektuję, mimo że 201 ładna choć plastkiowa.[/img]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00