Popey pisze:
Czy wszyscy chcą mieć spot klubowy z innym klubem?Przecież na początku kazdy był przeciwny innym markom na spotach i w ogóle...osobiści emi to nie przeszkadza ale spot klubowy to spot klubowy.
Pozdrawiam.
Terminy się pokryły, ale powiem Ci, że z terminami spotów klubowych i tak trzeba było coś zrobić, bo fakt, że w każdą ostatnią niedzielę miesiąca zaraz po nas w to samo miejsce zjeżdżają się małomiasteczkowi wanabee-tjunerzy i odstawiają te swoje debilne rytuały napawa atmosferę spotów złymi fluidami. Jeśli mogę coś zaproponować - myślę, że przeniesienie spotów klubu na jakąkolwiek inną niedziele miesiąca wpłynęłoby tylko i wyłącznie pozytywnie na tradycyjne spotkania Mercedesiarzy. Jeśli oczywiście Szacowne Grono uzna, że spotkania w tym samym miejscu i czasie co inni miłośnicy kultowej motoryzacji to nie jest to co trygrysom do szczęścia potrzeba.
Zeszłym razem przy Pergoli wśród uczestników znalazło się dwóch właścicieli "prawdziwych" MB spoza grona dotychczas nam znanego, jeden przyjechał W116, a drugi ma na ukończeniu gruby remont W110. Były też "w obiegu" zdjęcia z wyjazdowych imprez samochodowych, na których można było spotkać sporo fajnych MB. Wg mnie im szersze kręgi będzie zataczała taka regularna impreza, tym bardziej będzie widoczna, i tym skuteczniej będzie wciągała "nowych" którzy dotąd nie mieli pojęcia, że istnieje w ogóle jakakolwiek społeczność czy klub związany z posiadanym przez nich samochodem.