Witam!
Dziś wieczorem odbył się w Trójmieście niezapowiedziany, kameralny i do tego imieninowy spot
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
. Udział wzięli: Mitu gościnnie, ja, a solenizantem został Misiek - wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
.
Spot rozpoczął się w Sopocie u Miśka w pracy. Tam pooglądaliśmy foldery, kilka stron w internecie dotyczących róznego wypasu w W114/115 i nie tylko. Podyskutowaliśmy trochę i potem udaliśmy się najpierw na Kamienną Górę, a później na Skwer Kościuszki. Po krótkiej sesji zdjęciowej i posileniu się tabliczką czekolady na rozgrzewkę, bo wieczorna bryza zaczęła dawać się we znaki
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
udaliśmy się z powrotem. Ja odstawiałem moją "Lady" do garażu, a Misiek i Mitu odprowadzili mnie prawie pod same drzwi
. Na światłach kilka razy urządziliśmy sobie krótki sprint, który później przechodził w dostojną jazdę obok siebie okraszoną rozmową przez otwarte szybki
.
Składam podziękowanie panu z Lexusa 430 SC, który w czasie robienia tej fotki doświetlił nas swoimi lampami
.
Było bardzo sympatycznie, dzięki za spotkanie i zapraszam częściej kolegów do odwiedzania naszych pieknych stron
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
.
A przy okazji to ogólnie na skwerze panował spokój i mało "niedzielnych tjuninków" się prezentowało
Pozdrawiam