Witam jestem organizatorem II okręgówki w Płocku chiałem tylko zaznaczyć ze mój syn Oskar który zają I miejsce w generalce nie wygrał dla tego ze jest moim synem lecz tylko i wyłącznie dla tego iż wykonał najlepiej wszystkie próby sportowe (oceniane przez licencjonowanych sędziów, protokuły do wglądu i wykonane na oczach pozostałych zawodników) za co otrzymał puchar i z tego jestem najbardziej dumny(widze ze jazda ze mną przez 6 lat jako pilot w MPPZ nie poszła na marne
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
na potwierdzenie dodam też ze zdobył tytuł mistrza polski w kategori pilotów w roku 2006) a to iż zajoł I miejsce w klasyfikacji generalne było wynikiem rocznika samochódu oraz zrobieniu jednego błedu w testach. W z wiązku z tym ze był miejscowy mimo to ze jechał pierwszy raz i było to dla niego wielkim wyzwaniem a zarazem sukcem przekazał swój puchar następnemy w kalsyfikacji. Uwazam ze wykonał piękny gest. Ciesze sie że są osoby któym rajd sie podobał a to ze moja cała rodzina pasjonuje sie zabytkową motoryzacją i jeździ od 6 lat na Mistrzostwa Polski uwazam ze jest godne nasladowania Pozdrawiam Komandor Rajdu Sławomir Roszkowski