SKOWRON pisze:
mondeo STS
Mondeo wychodzą w wersjach ST, to Cadillaci mają STS

Idzik pisze:
nawiązuje do BMW jest bardzo "przyjazny" użytkownikom
Jeździłem trochę nową siódemką i do tej pory nie mogę zrozumieć, gdzie stetryczali "dziennikarze" widzą problem w jej obsłudze. Może to właśnie kwestia wieku...Sam I Drive, pomimo tego, że wieszają na nim psy, jest genialy w swym pomyśle, czego najlepszym dowodem, jest to, że najpierw skopiowało go Audi( MMI ) a teraz Mercedes. To, że eSce działa łatwiej itp. , nie powinno dziwić, wszak Mercedes miał ponad 3 lata by pracować nad gotowym rozwiązaniem i udoskonalić je. Co do skopiowania całej formy deski, to już katastrofalny błąd

To co w BMW bardzo mi siępodoba, w Mercedesie nie powinno się znaleźć. Niestety jeszcze nie jeżdziłem nową "eską" więc pełnego obrazu nie mam.
Idzik pisze:
Analogowy zegarek wprowadza fajny klimat
Cóż, jak mniemam, buźka "
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
" znalazła się tu nie bez powodu

To ciekawe, że bardzo dużo samochodów, wygląda zupełnie inaczej w rzeczywistości niż na fotkach, czego obie flagowe limuzyny są najlepszym dowodem. Nową S klasę widziałęm parę razy w Wawie i rzeczywiście nie wywołuje u mnie tak silnych odruchów wymiotnych jak, ta, na pierwszych zdjęciach sprzed paru miesięcy

A może to kwestia oswojenia?
zebda pisze:
Co do do AMG, mysle ze i tak wole to co robi AMG niz Schnitzer z BMW...
Faktycznie ostatnie "przeróbki" tej firmy nie są najszczęśliwszym rozwiązaniem...To co najbardziej nie pasuje mi w modelach * 65 AMG to te dziury po bokach przedniego zderzaka...* 55 AMG ich nie mają,
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
!!, i wiem, że tyu służą dystykncji, ale dlaczego w taki, moim zdaniem wulgarny, sposób ?

Ensignx pisze:
Podejrzewam, że nawet niektóre wstawki to malowany na srebrno plastik -np. w drzwiach.
Kolego, to nie Lexus, w Mercedesach i BMW nie robią takiej lipy!! U "Niemców" jeśli coś wygląda na drewno lub aluminium, to nim jest! Nawet w BMW serii 3 Compact, które jest najtańszym w ofercie, kładą prawdziwy, solidny kawał lodowatego aluminium! Piękne

To w "toyotach" roi się od imitacji drewna wykonanego z plastiku...Eh, szkoda o ryżowcach gadać

Ensignx pisze:
Mam tak w Acurze, niestety
No właśnie, nie porównuj tych aut. To dwa zupełnie inne światy, które dzieli przepaść...Acura to świetne, bezawaryjne auta, szczególnie NSX, ale...to nie ta liga.
PK2 pisze:
tylko dlaczego srebrny
Nawiązanie do "srebrnej strzały". Ja wolę czerń i granat, ale co tradycja, to tradycja