Felgi to jakies RM czy cos, jutro sprawdze dokladniej... Wzor taki AMGowaty

ET musialbym zmierzyc, bo nie ma wybitego albo jeszcze nie zauwazylem. Pozyczylem te kola od znajomego, myslal ze mnie zmotywuje do kupna

Ale ja ich nie chce, jakby ktos byl chetny - sa na sprzedaz.
Opony na ostatni sezon (oby suchy

), 225/45/17 na feldze 17"x8" (no i nie wiem jakie ET) jakies Michelin Pilot, tyl to 245/40/17 ContiSporty na felgach 17"x10". Z tylu musialem dolozyc dystans 5mm, bez niego ocieraly o nadkola. Nie mialem wszystkich srub wiec nie wiem jak sie na nich jezdzi, zalozone byly jedynie do zdjec. Facet ktory mi sprzedal ta beczke jezdzil na tych kolach latem, prezentowalo sie autko jak widac bardzo przyjemnie.
A wracajac do tematu to wlasnie dzieki checi zalozenia tych alusow zauwazylem jakie to rozne stalowki mam na swoim aucie. Z przodu 15"x7" et25 (domyslam sie ze powinny byc na tylnej osi), z tylu natomiast 2 rozne :| z jednej strony 15"x6" et33 (lemmers bodajze, wiem ze bmw wyjezdzaja na lemmersach, ta akurat ma wybity znaczek general motors), z drugiej natomiast 15"x6,5" et49 (domyslam sie ze z przedniej osi jakiegos mercedesa... no ale skoro Raduniowi ocieraly przy et35 i to wezsze felgi, to juz sam nie wiem...). Mam zamiar zalozyc z tylu rowne felgi i stad moje pytanie o et w beczkach... Dzieki!