Sokol pisze:
G klasa z trzema blokadami nawet bez przeróbek zajedzie dalej w terenie niż motany LR

kłóciłbym się.. miałem swego czasu Toyotę 4runner i zachowywała się w terenie znacznie lepiej niż różnego rodzaju terenówki Mercedesa ale nie o tym mowa

jak już napisałem g400CDI

to powinno wystarczyć moim skromnym zdaniem :> <br>
Dodano po 4 minutach.:<br>
TReneR pisze:
Egon pisze:
Jeśli chodzi o "Terenówkę" to żaden Mercedes ... tylko i wyłącznie Land Rover lub Range Rover, a jeśli mówimy o "Szosówce z wyglądem terenówki" to jak najbardziej polecam G400CDI
Range Rover - chyba zartujesz?! Defender - tak.
Patrola w starej kwadratowej budzie to rozumiem. Ale i Mercedes G sobie bez problemu w ciezkim terenie poradzi.
Roadrunner pisze:
Nie polecam angielskich cudow - poza tym ze poszycie alu to juz cala reszta jest stalowa praktycznie nie zabezpieczona i gnije na potege w terenie G sprawuje sie conajmniej porownywalnie o ile nie lepiej, zwlaszcza jesli Rover jest na automacie.
Nie wspominajac juz o silnikach ktore ciekna z kazdego otworu - przesmiewcy mowia, ze jest to odpowiedz projektanta na gnijace ramy

najgorsze jest to że nie rozumiemy się .. ja nie mówie o "nowych" Land Roverach bo wiadomo że im nowsze tym większe badziewie.... miałem na myśli Defendery z lat 80'tych, z Rangem może troche przesadziłem..