tajnos pisze:
nie wiem czy moze jestes przyzwyczajony moze nie, ale ja biorac pod uwage reszte aut kture posiadalem a troche ich bylo to twierdze smialo ze nadmuch w W202 jest spartaczony:). na zaprzyjaznionym duzym warsztacie uslyszalem ze czepiam sie czegos co jest ok. w innych autach np;BMW E36 dmuchawa chodzila prawie zawsze na gora 2 biegu. dochodze do wniosku ze jesetm za duzo wymagajacy
JA jeszcze raz zaapeluje do twojego rozsądku - nie możesz pisać że nadmuch w w202 jest spartaczony jeżeli twoje doświadczenie opiera się na jednym w202 z usterką i być może 2 też z usterką - w trasie jak jadę to nawet na 1 biegu jest gorąca że hu hu - zadam banalne pytanie - ale pokrętło temp masz ustawione na maxa?? miałem i E36 i , przez mój dom przetacza sie dużo aut i różnicy nie widzę , na tym forum twoja opinia też jest odosobniona , możesz jeszcze popytać tu:
http://www.w202.pl/viewforum.php?f=1&si ... 911406e388
nie jesteś za dużo wymagający - poprostu twój Mercedes cię nie lubi
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, a jak go wkurzysz to ci zapoda typową usterkę w124 - i non stop będziesz miał gorące powietrze ( o zimnym zapomnij)....
najpierw sprawdź wszelkie hipotetyczne przyczyny a potem wystawiaj taką ocenę ok?