|
Broneq... no właśnie brak mi bardzo potrzebnego windshota... tak auto zostało sprowadzone, chociaż pewnie był seryjnie, zresztą mam miejsce w bagażniku pod montaż... więc pewnie właściciel zapomniał dać... tak więc czeka mnie zakup, już pytałem jednego faceta, ale cena spora, zresztą na razie inne wydatki: oleje, filtry, itp...
Co do spalania to powiem Ci, że sam się boję go testować... raz już myślałem że jest całkiem przyzwoicie, bo za 100 zł przejechałem 140km... tylko, że to była w dużej części trasa (a i chyba wówczas jeszcze nie świeciła rezerwa, a jak tankowałem to już tak...), no ale domyślam się, że 100km to będzie 100zł i mam nadzieję, że utrzymam taki wynik w mieście, dzisiaj przy deszczowej pogodzie, ani razu nie goniłem go to przez cały czas światła, miasto, itp... obroty nie przekraczały 2tyś, no może przy ruszaniu do 2,5tyś, a tak jak już jechał to nawet 1,6-1,8tyś, a więc jazda naprawdę ekonomiczna... jak już sprawdzę go dokładnie to poinformuję wszystkich, bo nie lubię takich mitów typu: mój to pali 4, może 5 litrów... będzie bardzo obiektywnie!
_________________ Mercedes 600SL '93
BMW X5 3.0D '03
Volvo V50 2.0D '06
Audi Cabrio B4 2.3 '92 (do sprzedania)
Toyota Supra 3.0T '89 (przeszłość)
... i co?... oczywiście SL rządzi, moje najlepsze autko! Powala mocą, komfortem, wykonaniem...
|