Panowie zaryzykowałem i, auto nie jest po dzwonie, jakby dobrze ktoś sprawdził to zawiasy latają strasznie dlatego się linia nie zgadza, skrzynia jest oryginalna, bo się zgadzają nr. było bite w prawy bok 2 razy ale lekko, niema tragedii, co do nivo, jełopy lały przepalony olej silnikowy, bo ciekło strasznie i się nie opłacało kupować oryginalnego płynu, czemu ciekło? bo ktoś rozdzielacza nie dokręcił i uszczelkę wypierdziało, zrobiłem i się podniósł. jest pare rzeczy do zrobienia, ale z czasem i z kasą cienko stoję. Lakier zamierzam czarny położyć, i co z tergo że nie oryginalny, ale piękny będzie, poza tym mam zamiar zmienić ten badziewny automat bo raczej mu brakuje trójnika na pokrywie zaworów, spalanie przy tym 20l/100 w mieście, miałem 2 sedany 300d w manualu i żaden się nie wychylił ponad 11l. zegary fakt nie zgadzają się, a że gałka zmiany biegów nie oryginalna? co z tego, a i już jest prosto. Zrobiłem wywiad przed zakupem stąd tyle wiem, gałka ponoć od s500 czy coś w ten deseń. Jeśli coś wam mówi ta winiarka czego ja nie wiem, to prosze powiedzcie mi czy szczepan czy nie, bo chciałbym to wiedzieć, co z resztą nie zmieni mojego nastawienia do tego auta, chcę je zrobić i tyle. Co do blacharki, to są ogniska korozji widoczne ale jeszcze nie wielkie, a od spodu, opukałem każdy centymetr podwozia, bo nie wierzyłem, ale zdrowo, kilka miejsc w których się lekko zaczyna rdza, ale to wszystko, lato idzie więc się wygląd poprawi na 100% <br>
Dodano po 12 minutach.:<br>
kielbik pisze:
@
WilKrzy: el. lusterko, tak jak napisal
LiveLetDie bylo w 1985 roku seryjne. Hak, mimo, ze oryginalny, od biedy tez mozna dolozyc. Natomisat skrzynia w 300 TD nigdy nie byla seryjna i w karcie danych musialby sie pojawic kod 420. Sam juz nie wiem co o tym myslec...
LiveLetDie pisze:
W takim razie co ma taki trzecioseryjny golas co wcześniej było wypasem? Prawe lusterko, wspomaganie, listwy drewniane, kwadratowe lampy?
To wszystko w 1985 roku bylo wyposazeniem standartowym.
Więc dla czego nr skrzyni się zgadza z danymi viniarki, jeśli nie były standardem?