Sebian pisze:
Człowieku zastanów się co TY piszesz. Dobrze że nie był to „Narodowy test kultury osobistej” – wtedy miałbyś dużo mniej punktów niż 44.
O jakie zastrzeżenie mi chodzi to dobrze wiesz – pełno osób na pretensje do twojej pracy jako do moderatora (np. ze stosujesz prywatę) oraz do Twojej szanownej osoby – ze jesteś chamski i się czepiasz! Jak do tej pory starałem się Ciebie bronić, ale po tym zachowaniu masz u mnie dużego minusa.
Co do argumentów to Tobie brakuje ich dlatego to ty się nie potrafisz obronić – dlatego uciekasz się do obrażania – bo w tym akurat jesteś mistrzem.
2 lata temu straciłem prawojazdy za picie – przyznałem się, zapłaciłem grzywnie, miąłem nieprzyjemną sytuacje – odpokutowałem, – czego Ty jeszcze chcesz??? Jesteś taki bez winy ze możesz się naśmiewać z innych ? Może ja ci powytykam np., że nie umiesz trzymać język za zębami lub że musisz wcisnąć (nawet na silę) swoje trzy grosze ( chyba tylko żeby się pokazać) itp.
Adi ma racje – ty myślisz zanim napiszesz ?
I Ty nie jesteś żaden egzaminator (i dużo Ci brakuje podobnie jak i mi) ,żeby osądzać moją jazdę. Czytaj uważnie – nie mówię, że ci co mieli mniejszy wynik są gorszymi kierowcami.
Oczywiście wkurza Cie ze ja uzyskałem aż 10p więcej i dlatego mnie obrażasz. Jak naprawdę się cieszysz z tego ze masz mniej p. niż więcej to z Tobą jest cos nie tak.
Od razu przygotować test i się mierzyć – kto tu jest chojrak ???? Człowieku mniej sobie to przekonanie ze jesteś lepszy – mnie to zwisa i powiewa! Jak dla mnie możesz być nawet drugi Colin – przeze mnie nie przemawia chora zazdrość.
„A FE” Nie ładnie” – powinieneś to do siebie powiedzieć
Szkoda ze ten test urobiłem. Pewnie jak bym miał 34p to napisałbyś coś w stylu. „ NO nie dziwie się jak Ci prawko zabierają” itp.
P.S. Co ty tak ciągle o tym Sebim – zakochałeś się??? Zmienny jesteś, wcześniej było „Bukol to……. Bukol tamto” a teraz Sebi….. kto następny ??? (Tak teraz ja jestem chamski)