MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt lip 29, 2025 5:09 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran

Symbole spalonej żaróweczki i płynu w spryskiwaczu są zamienione miejscami, i jakieś dziwne takie... Może fotka pochodzi z jakiegoś egzemplarza przedprototypowego, i wtedy jeszcze wskaźnik temperatury dostępny nie był. Osobiście widziałem wnętrza wieeelu Mercedesów, na takie szczegóły zwracam uwagę - ale takiego cuda nie widziałem...

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Fotki zamieszczone przez mnie sa z folderów reklamowych aut z cienka listwą (oba pochodzą z 1986 roku). 8) 8) 8) 8)
Mój Tata miał 230E z 1985 (jeden z pierwszych) i miał w nim ak jak na moich fotkach. [zlosnikz]

W123 C 230CE 1983r i W115 220D 1974r
Stare Mercedesy ... są doskonałe.

Tytuł:
swój chłop

Intryguje mnie ten termometr [zlosnik]
Jako ze na desce nie moge sie dopatrzec czy mam zaslepke czy wyswietlacz, to jutro zdejme tablice rejestracyjna i sprawdze czy czujnik tam siedzi.
Pare godzin temu lezalem parenascie minut pod przednim zderzakiem z latarka, ale niczego sie nie dopatrzylem ( nie wiedzialem wtedy, gdzie dokladnie on sie znajduje ). <br>Dodano po 17 godzinach. 59 minutach.:<br> No i zdjalem, otwor jest, taki okolo 3cm srednicy, ale w srodku pusto, czyli nie ma czujenika, a jak nie ma czujnika, to pewnie tez wyswietlacza nie mam. Idac dalej nie jest to u mnie popsute, bo tego nie ma [zlosnikz].
Ale moze w przyszlosci zrobie wedle instrukcji z forum.

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Witam sorki ze odgrzebuje taki stary temat ale mam pytanie mam Mercedesa 190 w201 z 1982r i mam kilka wyświetlaczy nie wiem do czego służą , jedynie ten lcd Pod LAMPKĄ PODSUFITKI Tam powinien Się pojawiać chyba jak się nie mylę od pasów czy ma się zapięte czy też nie, mam też bzyczki w dziwach ale nie działają i chciałem naprawić lecz znalazłem dziwną instalację z tyłu pod kanapą od strony kierowcy. niebawem załączę foto.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00