MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 11:03 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Czarek(niebieska strzala) pisze:
wiec mowicie ze lipa?? sa?? ale mi chodzi o diesla. benzyna moze jest dobra ale diesel zawsze byl jest i bedzie git. mialem poldka i audi b4 w benz i powiem ze dla mnie kiepa,ociec mial 123 i 124 w benz tez mowil ze nigdy wiecej bezn i przeszlo z ojca na syna . bo 126 w dieslu ciezko wyrwac nieprawdaz??? stary szykuje wechikul chevrolet malibu drugiej gen. z 76r. z bebechami W126 to bedzie smigac pozdrawiam. jak macie jakies namiary na jakies 126 diesel to poprosze ale w jakis mocnych silnikach a nie zadne 2.5 same jak co to z turbinka. dzieki serdeczne chlopaki pozdrwaniam

wpisz sobie w google w126 to się dowiesz że wersje z dieslami wychodziły tylko na Amerykę a te co są w Polsce to przeważnie Kundle.
Kolega Nilovitz w którymś poście pisał że sprzedaje swojego SD - oryginał w dieslu ze skórą - poszukaj , a tego sobie odpuść , za te pieniądze kupisz ładną budę , dobry silnik , flache dla MCgayvera i wyjdzie ci to samo - sam przyznasz że filtr stożkowy w MB w126 może i dodaje 220 koni mocy to jednak nie wygląda za ładnie - co może świadczyć o jakości przeróbki!

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00