A więc tak:
Wydłubałem cały środek z w123 200E ,zajęło nam to cały dzień i niestety nie było warunków do wyciągania wspomagania(noc brak kanału ,wąski garaż przemęczenie organizmu) więc odpuściłem przynajmniej na razie :/
O oczywiście wasze wskazówki nie pójdą na marne bo zamierzam i tak to zrobić
Druga sprawa ,zabrałem jeszcze pasy tylne ,u mnie ich nigdy nie było ,zamierzam je zamontować ponieważ w tylnych słupkach mam dziury i głupio będzie wyglądał bez pasów.
Potrzebuje lokalizacje mocowań pasów pod kanapą oraz mniej więcej w słupkach ,gdzie to było .Ma może ktoś jakieś zdjęcia ewentualnie jakiś schemat??
Aha zapomniałbym dodać :
Z mercedesa została cała skorupa silnik ,drzwi ,ma piękną podsufitkę z szybrem w odcieniu jasnego brązu (polecam jak ktoś potrzebuje) ja nie zabrałem -brak szybra:), Cała elektronika jest do wyjęcia (centralny zamek ,pneumatyka do reflektorów,elek szyber).
W podłodze są dziury niestety ,przednie błotniki odpadają.Więcej nie zauważyłem jakiś dużych wad.(drzwi dokładnie nie oglądałem nie zdejmowałem uszczelek ale od środka jeszcze były zabezpieczone folią)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to dajcie znać na priv -koleś wam sprzeda niedrogo całość chce spuścić na złom a szkoda