deniken pisze:
od wczoraj jjestem posiadaczem naklejek klubowych MB/8 w dwoch egzemplarzach. Pytanie brzmi: gdzie macie naklejone swoje naklejki ?! nie wiem czy wybrac szybke trojkatna czy moze jakies inne miejsce ?! wiem ze niektorzy maja na zderzakach. moze jakies zdjecia macie?!
To nie sa naklejki klubowe a jedynie reklamowe. Naklejka klubowa, notabene dostepna tylko dla czlonkow klubu MB/8 Club Poland, jest w ksztalcie jaja, przyklejana W CAŁOŚCI na szybe od wewnatrz. Ciecie naklejki przez wiekszosc klubowiczow uwazana jest za !@#$%%^&*()_+.
Naklejki reklamowe mozesz przykleic gdzie dusza zapragnie w ilosci dowolnej, pod warunkiem ze bedzie to zrobione gustownie i ze smakiem. Osobiscie polecam dwie sztuki na blotniki przednie pod listwa miedzy nadkolem a drzwiami i ewentualnie (Sebian, ja nie mam trzciej gwoli scislosci) jedna na tyl auta.
AMG pisze:
A jak ja bym chcial miec taka naklejke reklamowa to gdzie mam sie zglaszac i kogo prosic ??
Pisz do mnie na priva/maila/gg.
AMG pisze:
Narazie klubowiczem niezostane bo jestem zrzeszony gdzie indziej ale z czasem napewno sie tu przeniose
Jak bedziesz klubowiczem to w pakiecie powitalnym dostaniesz naklejke klubowa, jajowata
Pozdrawiam