Witam.
Po pierwsze ze skórą bez klimy da się żyć! Szyber plus wydajna wentylacja i bez problemu w największe upały w korkach, nawet na czarnej skórze.
Po drugie ceny qp przez ostatni rok poleciały strasznie w dół. W zeszłym roku w czerwcu gdy szukałem takiej dla siebie ceny były kosmiczne (ok 20kpln). Ja za swojego składaka 92/94 po przejściach dałem 10kpln. Wymieniłem szybę tylną za 1500 klosze lamp, tłumiki, łożyska, końcówki, gumki za kolejne 1500 a w dalszym ciągu nie działają podajniki pasów, szyber się nie unosi, szwankuje ABS, nie działają zamki z kluczyka, leje się do bagażnika trzeba go pospawać i pomalować. Przez blisko rok nie licząc ubezpieczenia i paliwa wydałem w sumie 15700 (mam wszystkie paragony). Dziś za takie pieniądze mógłbym kupić coś ładnego bez tylu "wad", rok temu było to niemożliwe!!! Dziś wart jest może te 7-8kpln

qp w przeciwieństwie do sedana lub kombi w dieslu i automacie traci na wartości w zastraszającym tempie.
Gdy szukałem swojej na allegro było ich kilkanaście, dziś jest 90!!! Ceny są różne od kilku do kilkudziesięciu tysięcy. Każdy znajdzie coś w swoim przedziale cenowym tylko czy z wymarzonym wyposażeniem i stanem...
Co do tego egzemplarza to mi się podoba, o przebiegu nie dyskutuję bo się nie znam.
Pozdrawiam...