Dzięki za podpowiedzi, spinki zamówione. Jednie co do listew to jedna ma nie perfekcyjny chrom i wymienię ja z czasem.
W międzyczasie lampy jadą na regenerację odbłyśników - jeden był wyraznie "opalony". Miałem orginalne lampy na rynek Japonśki (prawostronny ruch) wiec zakładam nowe szkła BOSCH i uszczelki. Odbłyśniki miały wszystkie naklejki i były z roku produkcji wiec śmiało stwierdzam że nie bity przodem

W miedzyczasie mam 3 pytania:
#1 centralny zamek - poniżej zdjęcia łączenia siłownika z ryglem drzwi - brakuję mi elementu łaczacego - jak w orginale było to łaczone? Niestety lakiernik wyjmował mechanizm z drzwi i nie mam "łacznika" - to było na srubkę? tulejkę? zaczep? w EPC nie mogłem sie doptrzeć.

#2 Poniżej śrubki 2-3 sztuki - dostałem je w pudełku od lakiernika - nie mam pojęcia gdzie one idą -przepatrzyłem całe auto... może wiecie? Podpowiem że lakiernik zdejmował drzwi i tylną i przednia klapę i całkowicie je wybebeszał - zamki etc. Jakies pomysły?

#3 Zatyczki podłogi / ociekacze
Mam pytanie - jaki jest kod MB albo gdzie mogę dostać takie zatyczki do podłogi i progów - sa pod tapicerką.
W EPC mam 2 typy ale nie jest podany rozmiar, wymiar otworu ok 20mm.