M@SA pisze:
jakies herezje piszecie ,jeden pisze ze powietrze jest zasysane z wnetrza samochodu bo jest czystrze ? boze co to za fachowiec /znawca /
I jest to najzupełniejsza prawda - jest to właśnie przewód którym napowietrza się instalacja w momencie w którym zaworek termobimetaliczny wyłączy podnoszenie obrotów po wzroście temperatury.
Widzę, że nie masz kolego pojęcia o działaniu instalacji podciśnieniowej, ale jako znany autorytet potrafisz zabrać głos....
M@SA pisze:
a drugi by tylo sie denerwowal ze ktos na niego krzyczy i przez to traci watek .... "
Czytałeś kiedyś coś o "netykiecie"? Bardzo wątpię...
M@SA pisze:
a zaraz po tym doszukuje sie jakiegos "ciekawego przypadku " gdzie ma naisane ze jesto to calkiem prosty system ,no coz widze ze nie pozywie sie tu ...
pozdrawiam was fachowcy " z usterki "
Wszyscy którzy zabrali głos chcą Ci pomóc, pomimo tego, że jak napisałem - dobranie schematu nie jest łatwe. Próbuję wyciągnąć od Ciebie informacje które dla diagnozy są ważne (podejrzewam, że to wcale nie jest wina podciśnienia) ale Ty nie wiedzieć czemu się obrażasz
Skoro wiesz wszystko lepiej, to czemu nie poradzisz sobie sam?
Przy takiej woli współdziałania, to proponuję wróżkę albo serwis - oni na pewno Ci pomogą.
Wyłącznie przy Mercedesach działam od kilkunastu lat, ale skoro podważasz moje kompetencje i lekceważysz moją chęć pomocy,
TO POCAŁUJ MNIE KOLEGO (wiesz gdzie)....