MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 10:14 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
nowy

Rage-Race 2008.

EXPECT THE UNEXPECTED!

Nie ma na co czekać! Jeżeli w lipcu chciałbyś przeżyć coś wyjątkowego, w doborowym towarzystwie spalić hektolitry benzyny, zapoznać się z ponad 100 pięknymi paniami z Rage-Race Patrol oraz zabawić się podczas całonocnych imprez w najlepszych klubach koniecznie zarezerwuj czas od 16 do 19 lipca, bowiem właśnie wtedy odbywa się najgorętszy, najbardziej niesamowity i oczekiwany Rage-Race 2008.

Zapisy już ruszyły, więc nie zastanawiaj się, bo kolejna taka okazja dopiero za rok. Zgłoszenia do największej tego typu imprezy w Polsce przyjmowane są JUŻ.
70 wyjątkowych samochodów, 150 jeszcze bardziej wyjątkowych uczestników, 4 dni bezpiecznego szaleństwa i około 2500 km do przejechania. Każdej nocy imprezowanie w najlepszych klubach pod patronatem Martini i Tiger Energy Drink.

Rage-Race to nie tylko zabawa polegająca na przemierzaniu wielu kilometrów dróg, ale przede wszystkim zdrowe współzawodnictwo, które sprawia, że całość zapamiętywana jest przez uczestników na dobre. Na trasie spotka Cię ponad 50 różnego rodzaju zadań do wykonania, za których pomyślne ukończenie dostaje się punkty.

Pamiętaj, że obok ufundowanych przez sponsorów nagród najważniejszą z nich jest możliwość przeznaczenia wcześniej zgromadzonych pieniędzy z Rage-Race Jackpot na wybrany cel charytatywny.

Wpisowe wynosi 3500zł od osoby. Za tę cenę oferujemy możliwość poznania wielu ciekawych i zakręconych ludzi, wzięcia udziału w zwariowanych zadaniach począwszy od wyścigu z samolotem, aż po przejazd czołgiem, zakwaterowaniem w minimum 4* hotelach, kolacje, 4 gorące imprezy, open-bar na całej trasie, mega ciekawe atrakcje z czego kilka okrytych jest jeszcze klauzulą tajności :) oraz przede wszystkim ogromną ilość zabawy.

W tamtym roku pojawiły się między innymi Lamborghini Gallardo, Audi RS4, Dodge Viper oraz Ariel Atom. W tym roku pojawi się najszybszy samochód na świecie - Ultima GTR, której osiągnięcie prędkości od 0 do 160 km/h i wyhamowanie do 0 zajmuje mniej niż 10 sekund!

Już dziś możesz zobaczyć jak prezentuje się jedyny w Polsce najszybszy samochód świata!
http://www.rage-race.pl/artykuly/id/236

Na Twoje zgłoszenie czekamy właśnie TERAZ.

więcej informacji http://www.rage-race.pl

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

ArturRR pisze:
Wpisowe wynosi 3500zł od osoby.

To rozumiem że generalnie impreza dla snobów , bo wpisowe zaporowe.
ArturRR pisze:
open-bar na całej trasie

A open-cpn też jest na całej trasie ?

Tytuł:
nowy

Cena może wydawać się wygórowana, ale proszę Cię, żebyś nie zapominał, że każdy uczestnik ma noclegi w minimum 4* hotelach, właśnie jedzenie i coś, żeby ugasić pragnienie ;) na całej trasie zapewnione.

Do tego najlepsze imprezy w najlepszych klubach.

Poza tym zadania gwarantują to, że ich nigdy nie zapomnisz, bo nie wiem czy gdziekolwiek indziej będziesz mógł posączyć drinka na plaży we Wrocławiu, polatać poduszkowcem, pojeździć czołgiem czy zaparkować TIRa...

Paliwo każdy tankuje sam.

Przy okazji - zeszłoroczny Rage-Race z MB ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... dc831.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3af4b.html

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

to i tak zaporowo :o za ten hajs mam calkiem niezle wakacje w cieplyvh krajach!ale jak ktos nie ma co robic z hajsem to na pewno ciekawa opcja hehhe [zlosnik]

Tytuł:
postmajtek

Pomysł fajny... Pojechać?? Niestety marzenie... Faktycznie cena powala ( przynajmniej mnie... Ale napewno takie imprezy nalezy tworzyć. Ci co pojadą będą naprawdę zadowoleni, ale oni racaej są zadowoleni na codzień. Osobiście znam jednego z potencjalnych uczestników. W samych autkach ma ze 600.000 pln-ów. Więc- 7000 + gadżety... spoko. On jedzie. Ja też bardzo chiałbym ale... wiadomo. Gratuluję i życzę organizatorom, aby ich impreza nabrała wymiaru GUMBLE 3000 w wydaniu na Polskę i Europę (wschodnią). Dla mnie pozostaje Ekspedycja Sututtgart - PL2008. Inne chętne osoby zapraszam również... A RR napewno będę śledził z zainteresowaniem.

Tytuł:
nowy

Witam

Jeden z uczestników Rage-Race 2007 planuje pojechać także w tym roku.
Jest zdecydowany, ale ostateczną decyzję podejmie dopiero później, gdyż
wszystko zależy od tego czy znajdzie współtowarzyszkę bądź współtowarzysza.

W przypadku pilota bardzo dobrze jakby był nim uczestnik z poprzedniej edycji, ale pilotka może jechać dopiero pierwszy raz w Rage-Race.

Zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcieliby wziąć udział w tej świetnej imprezie w fajnym samochodzie i dobrym towarzystwie. Jak chcesz jechać, ale nie masz wystarczająco dobrego samochodu jest to OKAZJA DLA CIEBIE! Kolega, który szuka pilotki/pilota jedzie Mitsubishi Lancerem Evo

Więcej informacji
http://2007.rage-race.pl/forum/viewtopi ... dedc4409a8

pozdrawiam i zapraszam chętnych, żeby wziąć udział w tej imprezie nawet bez swojego wypasionego samochodu.

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

EJ chłopaki co wy??
Ja jechałem w zeszłuym roku i powiem wam że warte każdej złotówki, w tym roku też się zapisałem, zobaczcie w galerii ekipa 47 RR2007. Artuz, w dalszym ciągu nei mam pilota, więc chyba bedziemy myśleć o jakiejś "pilotce" [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik]

R129- 500SL NALEŚNIK
W126C- 560SEC SECZYSKO
W123C- 230 CE 2.8 vel 200D BANDYTA

Tytuł:
nowy

Rage-Race 2008

Ponieważ kilku uczestników ma problem ze skompletowaniem załogi – poszukują pilotki bądź pilota.

W związku z tym ekipa Rage-Race uruchomiła specjalnego maila pilot@rage-race.pl gdzie każdy chętny do wzięcia udziału w tej imprezie na prawym fotelu będzie mógł zgłaszać swoją kandydaturę.

Zachęcamy serdecznie, ponieważ nawet osoby, które nie mają atrakcyjnego samochodu mogą przeżyć tę niezwykłą przygodę.

Potencjalny kierowca i właściciel auta będzie miał możliwość wybrać sobie pilota, na warunkach castingu, przeglądu ofert

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00