Pablomix pisze:
Na pewno nie interesują mnie 115-tki skundlone świńską skórą robione na śluby itp. Cenę złomu znam i na co dzień złom oglądam w ogłoszeniach, wiem ile kosztuje zdrowy mercedes a za ile chcę kupić nie napiszę bo nie a Ty jak kupujesz auto to podajesz cenę za ile chcesz kupić ? Może mam podać jeszcze przebieg jaki ma być ustawiony w zegarach ?
Pozdrawiam i czekam na oferty
Pablo
Retoryka spod Smyka. Od ofert masz dział giełda, co zresztą nie uszło twojej uwadze. Jak wiesz ile kosztuje zdrowy mercedes to go po prostu kup - na allegro jest kilka ofert. Jak dla mnie to możesz podać nawet oprócz przebiegu, także kolor. Mnie tak naprawdę interesuje tylko zasobność twojego portfela, bo koleżanka szuka takiego pasjonata co ma tępą gadkę i miliony w kieszeniach i siłą rzeczy pomyślałem że .....no wiesz. Info na priv
A tak na poważnie - to zanim forumowa ostoja zacznie pisać, musi skalkulować czy jesteś realistą czy też fantastą (co jakiś czas się tu taki pojawia), więc posłuchaj Fullsiza. Bo 115 to taki model, że ulepa kupisz tanio, a za coś wartego kasy, zapłacić trzeba tyle, że robi się konkurencja dla innych (często pozornie bardziej klasycznych pojazdów). Jeśli jednak, Cię nie przekonałem, to zostaje ci cennik publikowany w Automobiliście, bo ten z C.A. niestety to lekka abstrakcja.