chmielo......
Cytuj:
Się przerabia z sedana.
Dokładnie i to jest w miarę sensowne rozwiązanie....Biorąc pod uwagę ceny nowej sztuki,oraz zasobność portfela...To nie oszukujmy się mało ludzi stać, jak wspomniał kolega
Stomek wydać 900 euro i niewielu sobie na taki prezent pozwoliło na tym forum....
Dla niejednego forumowicza koszt całego,,remontu/odbudowy'' auta to czasami 900 euro po przeliczeniu wydanej złotówki.
Choć nie do końca się zgodzę z tym rzeżbieniem,w......Bo dobry blacharz i konkretna motywacja,czasami czynią cuda..Zresztą nie jeden już na tym forum,czy innym udowodnił, czy udowodni,co może z kawałka blachy...
A jak wiadomo trafimy na partacza to i blacha zakupiona w klokkerholm nie pomoże.I zanim się zorientujemy kilka stówek,czy tysięcy idzie w błoto,a na aucie spoczywa betoniarka szpachlu i pasty uszczelniającej i cały projekt auta psu w ...4litery
Ale to tylko moja opinia...
Kolego
Krybar wrzuć kilka fotek autka/wnętrza ,bo kolorek ładny jeżeli w tej palecie i oryginał...widziałem kiedyś taką w Londynie 2.8,coupe 114 w ładnym brązowym kolorze i kremowym wnętrzu

była prześliczna...świerzo po deszczu w słoneczku...żałowałem ze nie cykłem foty..