Hello ,
I am so sorry if i made something wrong , i couldnt read rules of MB/8 Club Poland.I would like to meet with few person who can speak English also Polish or Turkish. I also had a funny story while i was trying to register to this forum. I cant read Polish and there was a question for users to answer;however , i couldnt understand the question then i couldnt answer it. Thats why it take quite bit time to find a good Polish-English dictionary to understand question and answer it. So , i am here finally registered. I find this website from our tracking services. Our company is selling mercedes spare parts as a wholesaler company. From this website we got 92 visit to our website. Referrer was
http://w114-115.org.pl/forum/viewtopic.php?t=40226 this page. I already tried to answer it. I seen in this forum there are so good business oppunuities for our company , but we cant speak Polish thats why i want to find someone who can speak both languages and ask few questions also i will give them a offer to join our affiliate program and earn money.IF THIS post in wrong section please move it whereever you want. I cant read polish so it might be in wrong section.Thanks
Mert Kaplan
Kaplan A.S Spare parts of Mercedes(Marketing Manager)
TO check our website in English please
CLICK HERE <br>
Dodano po 1 minutach.:<br> This is Polish version of my message. AUTO-TRANSLATED so sorry if its not nice or hard to read.
JA jestem tak (więc) żałujący jeżeli wyrabiam czemuś nieprawidłowy (nieprawidłowo), *couldnt* czytać (przeczytał; przeczytany) reguły *MB*/8 Klub (zespalać) *Poland.I* chciałby spotykać niewiele osobę kto (który) może mówić Angielski (język angielski) także Język polski (polski; blask) albo Język turecki (turecki). JA także zabawna historia podczas gdy próbowało (wypróbowujący) rejestrują do tego forum. JA *cant* czytać (przeczytał; przeczytany) Język polski (polski; blask) i tam był pytanie (zagadnienie) dla użytkowników odpowiadać (odpowiedź; odpowiadać);Jednak, *couldnt* rozumieją pytanie (zagadnienie) potem *couldnt* odpowiadają temu. Co (żeby; który) dlaczego to biorą (przedsiębrać) bardzo chwycił (chwycony; kawałek; chwila) czas znajdować dobry Język polski (blask) angielski słownik rozumieć pytanie (zagadnienie) i odpowiadają temu. Tak (więc), w ostatecznym rozrachunku tutaj jestem zarejestrowane. znajduję ten (to) *website* od naszego układania toru (pozostawianie śladów) usług. Nasze przedsiębiorstwo sprzedaje *mercedes* zapasowe częście jak (ponieważ) *wholesaler* przedsiębiorstwo. Od tego (to) *website* otrzymujemy (dostał się) 92 wizyta (odwiedzać) do naszego *website*. *Referrer* był *http*://*w114-115.org.pl*/forum /*viewtopic.php*?*t*=40226 ta strona. JA już (wypróbował) odpowiadać temu. w tym forum tam są tak (więc) dobry interes (handlowy) *oppunuities* dla naszego przedsiębiorstwa, ale my *cant* mówią Język polski (polski; blask) co (żeby; który) dlaczego potrzebuję (chcieć) żeby znajdować kogoś kto (który) może mówić obydwa języki i pytają (prosić) niewiele pytania (zagadnienie) także będę dawać & (oni) propozycja łączyć nasz program filii i zdobywają *money.IF* TEN komunikat (stanowisko) w nieprawidłowym rozdziale sprawiać przyjemność (proszę) posuwają (poruszać się) to *whereever* wy potrzebujecie (chcieć). JA *cant* czytać (przeczytał; przeczytany) polerują tak (więc) to mógłby jest w nieprawidłowym *section.Thanks*
*Mert* *Kaplan* *Kaplan* *A.S* Zapasowe częście *Mercedes*(Marketing (handlujący) Zarządzający ) sprawdzać nasz *website* w Angielski (język angielski) sprawiać przyjemność (proszę) TRZASKAĆ (TRZASK) TUTAJ