No z tymi grillami to troche przesadzacie.,
Kupiłem wczoraj nowiutką atrape wlotu powietrza ( plastik we wlocie przednim ) , pare dni temu nowiutki chromowany wlot - nówka sztuka - czyli mam nowy wlot powietrza i to oryginalny - fabryczny ( a nie jakiś tjuningowy )
Spowodowane to było tym że ten wlot co mam jest już ze starośći zyżyty , chromu są zpolerowane - chyba poprzez nieodpowoednie kosmetyki do pielęgnacji chromów - jak dla mnei to zawsze był czyszczony pastą lekkościerną ( tak , czy inaczej polerską) i chrom jest spolerowany do gołej blachy - którą weszelkimi siłami chciałem zabezpieczyć przed korozją ( podkładówke odpada - jest to najbardziej widoczny i charakterystyczny element MB)- koszt chromowania przerósł koszt nowego wlotu - rachunek prostu.
Atrapa - czyli to plastikowe - również jest połamane, ale jest on FABRYCZNIE czarny , zrobiony z czarnego plasiku a nie malowany, widać bo upolowałem ptaszka i mi się odłupał kawałek atrapy. Więc malowaniena czarno nei jest żadną profanacją, nei wiem o co Wam chodzi z tym malowaniem , w Radomiu jeździ co najmneij trzy W123 z atrapani z czarnego plasiku!!!!! i to nei malowane tylko poprostu jest on czarny od nowości - jedyna wada to to że jest takiś bardziej kruchy i prawie wszystkie są wyszczerbione
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
- tak jak i mój.
Tak czy inaczej kupiona atrapa jest koloru siwego, i chyba ją pamaluje (niestety, nei mogłem dokupić nei zniszczonej czarnej) na kolor czarny, lub oddam do fantachromowania - ale z tym to najpierw jakąś symulacje na kompie musze zrobić , bo czarny chrom na atrapie - jeszcze tego nei widziałem

, i chyba jeszcze nikt tego nei robił..... więc mam pewne obiekcje , czy to ne będzie jakaś wiocha na MB