Witam
Moja sytuacja jest troszke inna nie mieszkam w polsce

Wiec byl problem z kontrolowaniem osoby ktora podjela sie kompleksowej renowacji blacharsko-lakierniczej. Auto bylo 300 km od miejsca zamieszkania mojej rodziny. Kontaktowalismy sie przez email. Kolega ktory podja sie renowacji powinien mnie powiadomic jak sprawa wyglada po rozebraniu auta. Przeciesz ja fachowcem nie jestem

i nie znam sie na tym temacie.Ja jestem zalogowany na forum beczkolandia i tam sa moje posty prowadzone od poczatku przygody z Mercedesem 123

Kolega wiedzial ze bede opisywal caly przebieg na forum beczkolandia -dodam iz poznalismy sie przez te forum.Wiec jako pierwsza osoba z forum powinna byc zadowolona z remontu a jest odwrotnie. Moje auto bylo odebrane od Karola123124 30-go czerwca i mnialem dostac auto -cytuje slowa Karola - stare ale nowe napewno bedziesz zadowolony

a dostale auto ktore nie nadawalo sie do jazdy

problem ze skrzynia i nie tylko -nie bede opisywal

w tym tygodniu auto odebralem od mechanika ktory poskladal to do kupy.Podkreslam ze auto mechanicznie bylo w 100 proc sprawne bo bylo robione mam faktory na ponad 2 tys zl. Ja pieniadze zaplacilem wszystkie wspominane bylo przy odbiorze ze skrzynia nie chodzi tak jak chodzila a kolega to przez to ze tak dlogo stal i moze byc cos nie tak

bo to stare auto nie nowe

problem pojawil sie z rozrusznikiem podczas powrotu

Wiec ze bralo sie to wszystko i opisuje ta sprawe

Ja nie robilem problemu z pieniedzmi miedzy nami byla umowa co do roboty, pieniedzy - ja sie wywiazalem.Zaufalem koledze i nie pilnowalem go tak jak powinienem .Co do pieniedzy 12 tys zaplacilem z elementami blacharskimi

Karol nie poczul sie do odpowiedzialnosci co do wykonanej pracy. Nawet nie prubowal sie jakos dogadac czy zalagodzic ZERO ODPOWIEDZIALNOSCI.

chcialem mniec fajne autko ale na dzien dzisiejszy mam tylko nerwy ze dalem sie tak w konia zrobic. A zdjecia co wstawilem na forum to od fachowca karola.Wiec sprawa wyglada tak jak wyglada. Podkreslam ze auto mnialo byc rozebrane kompletnie a zdjecia pokazuja ze bylo inaczej. Mechanik ktory robil mi auto stwierdzil ze zrobione jest na 3 - w skali od 1 do 6.Robota wykonana przez nie doswiadczonego fachowca.Sa widoczne miejsca gdzie jest cos nie domalowane itp. Bede wstawial auto do blacharza i beda robione zdjecia i opis dla zeczoznawcy samochodowego.
pozdrawiam i dziekuje za opinie