tito pisze:
Czesc.
Podnioslem stary temat o polosiach bo jest ich wystarczajaco duzo na forum.
Otóż w niedalekiej przyszłości planuje wymienić przynajmniej jedną no i tak sie zastanawiam i rozglądam.
Na szrocie/uzywki to szczerze watpie w stosownosc takiego rozwiazania - no chyba ze naprawde pewniak. Wiec zostaje jeszcze temat nowych:
Przerabial ktos takie rozwiazanie ? Jakas firma godna polecenia ?
4Max/Spidan +/- 700/800 pln w intercars. Tylko co to za firmy ?

Oryginał z cennika z mercmania.pl to tak 1400 pln, ale z tego co zdążyłem zauważyć, ceny są wyższe - tak o 20%. Czyli wyszloby ponad 1700 za sztuke. <- Troche masakra przyznam. :]
No i jak już tu jestem - to pytanie o sprężyny do sedana 85' 300d (na tył).
Czy jakas firma oferuje wyrób który by spełniałby moje oczekiwania co do wysokości tyłu ?
Pytam bo kupiłem kiedyś jakieś "polecone" na przód "utwardzone" i efekt taki, że od 3 miesięcy beczka stoi wyprostowana - bardzo. Sprężyny są aż wygięte.
Pozdrawiam!
jak masz gdzies polosie za 1400 oryginalne to bierz bo to okazja
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
w aso jedna polos kosztuje 2600zl (łódź) regeneracja obydwu przegubow homokinetycznych tak jak Coyu napisal w toruniu w motomaxie 300zl, natomiast jest jeszcze polska firma,
www.przeguby.pl gdzie rowniez posiadaja polosie do w123 w cenie 295zl za sztuke, co to i jak sie sprawuje nie wiem, ale zanalazlem jak ostatnio szukalem do siebie, ale nie maja tych polosi w cenniku, napisalem do nich meila i tak mi odpisali.