Maksio pisze:
nie wiem jaki wymiar mają te głośniki, ale to chyba raczej jakość wykonania się liczy, a nie ich rozmiar... bo kumpel kiedyś mi mówił, że widział mega wielkie głośniki (membrana), a jak spojrzał jaki magnesik w nich siedzi to myślał, że padnie.
No to też prawda. Dzięki za fotki. Głośniki chyba masz trochę większe, niż fabryczne w 126.
wau pisze:
Zamiast popostu wydawać te 200 na , jakieś chinczyki dołożył bym je do radia.Takie jest moje zdanie na ten temat
Czyli rozumiem, że w ogóle nie ma sensu kupować Blaupunktów, JBLi, czy Hertzów za 200PLN (sztuka)? A zarazem radzisz odbudowanie serii? Ona będzie grać lepiej?

Myślałem, że wydając 1000PLN na audio w aucie, już będę mógł trochę muzyki posłuchać, no ale jak widać - myliłem się.
Trochę się w tych Twoich myślach gubię... Jeśli to nie problem, może po prostu napisz co byś zrobił mając 126 i 1000PLN na audio, bez wielkiego cięcia, gięcia i spawania (4 głośniki w standardowych miejscach, 2/4 tweetery, bas pod siedzeniem/nad nogami - dwie ostatnie pozycje opcjonalnie, w przyszłości).
Dzięki